Är du intresserad av en kattunge från oss?

** Sep-22: Vår brittiska långhårshona Ellie är dräktig och vi väntar en kull med brittiskt långhår i november-22. Färgerna förväntas bli svartsilver/svartgolden/blågolden med gröna ögon. **

En kattunge ifrån oss säljs inte via nätet utan jag vill alltid ha en personlig kontakt. Kattungen är 14 veckor när den flyttar ifrån oss, och är då rumsren, väl socialiserad och hanterad, van vid bad och kloklippning, har vaccinerats 2 gånger, avmaskats, chipmärkts, veterinärbesiktigats, är doldafel-försäkrad i Sveland under 3 år, är stambokförd och har sin stamtavla i Sverak med sig. 

För mig är det alltid viktigast att katterna får det bra och att de passar ihop med sin nya familj. Det är också därför som jag förbehåller mig rätten att välja köpare till katten och inte har någon kölista. Det är ett livslångt förhållande som startar och jag är mån om att det blir så bra som möjligt för både katten och köparen. 

Är du intresserad av den underbara rasen Helig Birma eller Brittisk Långhår? Välkommen att kontakta mig via telefon, mail eller sms.


Varma hälsningar, 

Lisa Nordlund

Tel; 0739-978711, Mail; lisa.nordlund69@gmail.com