8. jan, 2018

En sån helg!

I helgen var vi till Fräsets kattutställning i Uppsala. Det gick verkligen jättebra för oss, Bella tog CAC båda dagarna, samt blev även Nominerad till domarpanelen som bästa fertil hona! Där gick det tyvärr inte lika bra, för hon blev utslagen av 2 superfina fluffbollar till perser. Men det gör ingenting, vi tog ju hem Champion-titeln och den smäller mycket högre för oss! Vi fick idel lovord från både domare och andra uppfödare, så nu väntar vi bara på att Bella utvecklar sin päls och får en stor, fin pälskrage och blir lite större. Hon har ju framtiden för sig, vår söta Bella... Hjärta

Bellas helbror Felix (heter numera Charlie) gick det också jättebra för. Han har ju blivit så himla fin! Ser ut som sin mamma Saga... KärlekHan tog titeln Premier som gäller för kastrater och blev även han nominerad till domarpanelen. Inte heller han kunde slå perserna, men så är det i utställningsvärlden. Tufft men så roligt! Vi var superglada och jättetrötta när vi packade in allt i bilen och åkte hem. 

Kattungarna växer som bara den och rultar runt för fullt i bolådan. Jag ska försöka fota dem under dagen då de faktiskt är 3 veckor idag. Bilderna lägger jag under 'Roskullen' så ni kan kika på dem där. Det är bara en hona som eventuellt är kvar att reservera/tinga, det är den "gula" honan som ev blir brunpadda, som sin syster. Blir hon chokladpadda kanske hon får stanna, det är det framtiden som avgör. Vi hade gärna behållit någon i kullen, men det är inte möjligt att spara alla... Eftersom vi redan har en brunpadda (Bella) så vore det roligt med en annan färg i vårt hem, så vi får se hur det blir helt enkelt.