Är du intresserad av en kattunge från oss?

***  Vi har fått en kull 9/5-19 mellan vår 'Amie' och 'Trevinos Frosting', en stor gosig lilamaskad hane. Denna kull (Liljekullen) består av en hona och en hane, som redan har hittat sina hem. Vi har i dagsläget inga planer på en ny kull i år. ***

 

Att köpa en kattunge innebär inte bara att få hem en bedårande liten ulltuss utan också ett stort ansvar. Det är viktigt att du som köpare noga har tänkt igenom vad det innebär att köpa en katt som förhoppningsvis kommer finnas i livet och vara din kamrat i många år. Katten behöver omsorg och din tid för att trivas och må bra.

En kattunge ifrån oss säljs inte via nätet utan jag vill alltid ha en personlig kontakt. Kattungen är minst 13 veckor vid flytt, helst 14 veckor. Det är för att vi vill sälja en så trygg och social familjemedlem som det bara är möjligt att få fram, och vill därför ge er och katten en perfekt start tillsammans. När kattungen flyttar härifrån har den vaccinerats 2 gånger, avmaskats, chipmärkts, veterinärbesiktigats, är doldafel-försäkrad i Sveland under 3 år, och har sin stamtavla i Sverak med sig.

För mig är det alltid viktigast att katterna får det bra och att de passar ihop med sin nya familj. Det är också därför som jag förbehåller mig rätten att välja köpare till katten och inte har någon kölista. Det är ett livslångt förhållande som startar och jag är mån om att det blir så bra som möjligt för både katten och köparen.

Är du intresserad av den underbara rasen helig birma och letar efter din egna, gosiga lilla kattunge? Hör då av dig till mig - se under 'kontakt'. 

 

Varma hälsningar, 

Lisa Nordlund