Är du intresserad av en kattunge från oss?

*** Inga kattungar till salu just nu. Nästa kull blir tidigast till hösten 2020. ***

 

En kattunge ifrån oss säljs inte via nätet utan jag vill alltid ha en personlig kontakt. Kattungen är minst 12 veckor vid flytt, helst över 13 veckor. Det är för att vi vill sälja en så trygg och social familjemedlem som det bara är möjligt att få fram, och vill därför ge er och katten en perfekt start tillsammans. När kattungen flyttar härifrån har den vaccinerats 2 gånger, avmaskats, chipmärkts, veterinärbesiktigats, är doldafel-försäkrad i Sveland under 3 år, och har sin stamtavla i Sverak med sig.

För mig är det alltid viktigast att katterna får det bra och att de passar ihop med sin nya familj. Det är också därför som jag förbehåller mig rätten att välja köpare till katten och inte har någon kölista. Det är ett livslångt förhållande som startar och jag är mån om att det blir så bra som möjligt för både katten och köparen.

Är du intresserad av den underbara rasen helig birma och letar efter din egna, gosiga lilla kattunge? Kontakta mig via telefon, mail eller sms (kontaktuppgifter hittar du under 'Om oss/kontakt)'. I er intresseanmälan så beskriver ni lite vilka ni är och hur katten skulle få det hos er. Välkommen att höra av er! 

 

Varma hälsningar, 

Lisa Nordlund 

  •  
  •  
  •  
  •