Är du intresserad av en kattunge från oss?

 Vi har inga kattungar just nu att sälja... Nästa kull blir till hösten 2018.

          

Att köpa en kattunge innebär inte bara att få hem en bedårande liten ulltuss utan också ett stort ansvar. Det är viktigt att du som köpare noga har tänkt igenom vad det innebär att köpa en katt som förhoppningsvis kommer finnas i livet och vara din kamrat i många år. Katten behöver omsorg och din tid för att trivas och må bra.

En kattunge ifrån oss säljs inte via nätet utan jag vill alltid ha en personlig kontakt. Kattungen måste vara minst 12 veckor vid flytt, helst över 13 veckor. Det är för att vi vill sälja en så trygg och social familjemedlem som det bara är möjligt att få fram, och vill därför ge er och katten en perfekt start tillsammans. När kattungen flyttar härifrån har den vaccinerats 2 gånger, avmaskats, chipmärkts, veterinärbesiktigats, är doldafel-försäkrad i Agria i 3 år, och har sin stamtavla i Sverak med sig. Vi önskar gärna ha fortsatt kontakt med våra kattungeköpare och finns även tillgängliga för livslång support.

För mig är det alltid viktigast att katterna får det bra och att de passar ihop med sin nya familj. Det är också därför som jag förbehåller mig rätten att välja köpare till katten och inte har någon kölista. Det är ett livslångt förhållande som startar och jag är mån om att det blir så bra som möjligt både för katten och köparen. Är du intresserad av birman och letar efter din egna, gosiga lilla kattunge? Hör då av dig till mig - se under 'kontakt'. 

 

Varma hälsningar, 

Lisa Nordlund